keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Mitä Ruusan hyllystä löytyy

Lupasin ajat sitten tehdä erikoispostauksen teidän äänestämästä aiheesta. Pahoitteluni, se on meinannut vähän jäädä, mutta koska lupaukset pitää pitää ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan, niin tässä tulee.

Jälkeenpäin kuvia selatessa ärsytti kyllä melkoisesti, kameran pienestä näytöstä katsottuna kuvat näyttivät ihan hyviltä ja tarkoilta mutta koneen näytöllä karu totuus paljastui. Monet kuvista olivat tärähtäneet ja heilahtaneet tai muuten vain ihan sumuisia. Koitin valita nyt parhaimmat ja eniten onnistuneet kuvat tähän postaukseen, mutta laatu ei ole siis mikään huippu...

 Harjaämpärin sisältö:

Ruusan harjaämpäri kokonaisuudessaan.


Yksi mun suosikkiharjoja. Tää on semmonen vähän kaareva joka muotoutuu mukavasti käden mukaan. Muutenkin aika hyvä sillä ei ole liian kova eikä pehmeä.
Tämä on myöskin yksi suosikkiharjoista ja Ruusa tykkää kun tällä harjaa varsinkin päätä. Merkkiä en muista.
Elsa osti tämän joskus Ruusalle ja ollaan käytetty enimmäkseen "viimeistelyharjana" sillä on vähän liian pehmeä muuhun harjaukseen.

Magic Brush, tästä ei varmaan enempää tarvitse kertoa. Aivan loistava harja joka sopii kaikenlaiseen harjaamiseen.
Tavallinen muovinen kumisuka.

Toinen vähän erilaisempi kumisuka.

Vähän kovempi pölyharja.

Tämän löysin joskus Jannen Vaunusta 5e. Ollut ihan huippu, juuri sopivan kova ja varsinkin kuivunut muta, hiekka ja purut lähtevät tällä harjalla helposti!
 



Harjakivi, josta monet hepat on maistelleet palasia. En ymmärrä miksi niitä viehättää niin paljon harjakiven syöminen. :D

Pieni pehmeä pääharja.

 Hoitotarvike laatikon sisältö:


Effolin selvitysaine. Ostettu alunperin Poksulle, mutta nyt Ruusan käytössä. Toiminut hyvin.

Dt. Repel, varmasti monelle tuttu hyönteiskarkote.

"Pinkin korin" sisältö:

Tässä korissa säilytetään kaikki "söpöily" kama, mm. pinkit pintelit, letitysnauhat ja -rusetit, jalkaheijastimet ja kaviorasva.

Eskadronin kaviorasva, mustikan tuoksuinen ja sisältää glitteriä, eli just sopivaa Ruusalle.


Tämän ostin joskus Helsinki Horse Fair messuilta. On siis ihan täysin turha asia, mutta kun tämmöistä vastaan tuli niin olihan sitä sitten ostettava. :D Ja selvennykseksi vielä että on siis glitter geeliä jolla voi tehdä vaikka kimaltavan sydämmen ponin pyllyyn.
 


Fleece pinteleitä.







Toivottavasti piditte postauksesta. Ajattelin jossain vaiheessa vielä tehdä erillistä postausta mun kisakamoista ja ihan tavallisista ratsastus kamoista. 

2 kommenttia:

  1. Tää ulkoasu on mun silmään todella hieno, banneri sopii hyvin muuhun ulkoasuun :) Ja tääpostaus oli kans kiva! Söpöjä nää pintelit :D

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, itsekkin pidän todella paljon vaikka onkin hyvin erillainen kuin edelliset. Mukava että tykkäsit myös postauksesta! :)

      Poista

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)