lauantai 4. huhtikuuta 2015

Flying Pokemon

Kuten olette varmasti huomanneet, on blogissani viimeaikoina seikkaillut ahkerasti myös Flying Pokemon eli Pokemon. Koska kaikki eivät välttämättä tiedä tästä ponista vielä kovinkaan paljoa, ajattelin hieman esitellä teille häntä.

Eli Flying Pokemon on vuonna 2007 syntynyt dartmoor ori, joka asustaa tällä hetkellä Kiviojan ponitallilla. Pokemoniin tutustuin viimekesänä kesäkuussa kun olimme Viivin kanssa kiviojalla leiriavustajina, ja saimme vähän testata sitä. Syksystä lähtien olen nyt aika tarkkaan reilu puoli vuotta ratsastanut vain pokemonilla, ja siinä välissä vain kaksi kertaa joillain muulla hepalla. Pokemonista on tullut tärkeä, ja toivon että pääsisin sen kanssa nyt kisaamaan ja valmentautumaankin enemmin. (Tänään muuten koulu valmennukseen Laukan ratsutilalle.)

Pokemon on luonteeltaan mielestäni todella fiksu, se kun on kuitenkin ori. Tästä esimerkkinä Horse fair messut, jossa meillä oli mukana siis kaksi oria ja ruuna. Pokemon alkuun oli hieman, miten sen voisi sanoa... Ehkäpä hieman pörhäkkä, mutta heti kun pääsi selkään rauhottui nopeasti. Ja vaikka veryttely alue messuilla oli hyvin pieni ja joutui lähes koko ajan ratsastamaan toisen hännässä kiinni, ei poksu siltikään yrittänyt kenenkään niskaan hyppiä eikä kiljunut ollenkaan muille hevosille. Pokemon on ainakin nyt ollut todella energinen, mutta kun sen on laittanut kunnolla töihin, on se mennyt todella nätisti. Lisäksi pokemon on oikeasti tosi ''ystävällinen'' eikä pure tai potki niinkuin jotkin ponit saattavat helposti tehdä. Tietysti häneltäkin löytyy sitä ponimaista pilkettä silmäkulmasta, mutta se kuuluu asiaan! :)

Pokemonin isä on Ekens Fanfare ja emä Innis Herskerinde.

Toivottavasti teillekkin aukeni nyt hieman minkälainen poni Pokemon oikein on, lisääkin saa kysyä jos jotain unohtui mainita tai jäi epäselväksi :).Laitan alle kuvia vielä ihan ensimmäisistä kerroista kun Pokemonilla ratsastin. Huomaa kyllä selvän eron omassa ratsastuksessakin sekä miun ja Pokemonin yhteistyöstä kun vertailee viime syksyn ja nyt ihan lähiaikojen kuvia.

HUOM. Tämä on siis otettu kaksi viikkoa sitten, eli voitte verrata alempia kuvia tähän :D








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetään kommentit asiallisina! Positiivinen ja kehittävä palaute on aina tervetullutta! Kiitos! :)